nieuws

Mainfreight breidt uit naar Italië

Logistieke dienstverlening 1524

Mainfreight breidt uit naar Italië

Mainfreight heeft zijn zinnen gezet op Italië. De logistieke dienstverlener heeft sinds kort een Air & Ocean vestiging actief in Milaan.

Met de opening van de Italiaanse vestiging breidt Mainfreight zijn Air & Ocean netwerk in Europa verder uit. Door de uitbreiding is de dienstverlener dichter bij zijn klanten aanwezig. Hierdoor verwacht Mainfreight de supply chain beter te kunnen beheren en het serviceniveau te garanderen.

Douane

Vanuit de nieuwe vestiging in het economische hart van Italië, verzorgt Mainfreight het volledige spectrum aan Air & Ocean services inclusief douane afhandeling. De uitbreiding past in het groeiplan van de dienstverlener. Mainfreight uit Nieuw Zeeland is sinds 2011 actief in Europa. Mainfreight nam toen logistiek dienstverlener Wim Bosman over.

Groeiplan Mainfreight

Mainfreight beschikt nu in Europa over ongeveer 350.000 vierkante meter aan cross dock en opslaglocatie.  Uitbreiding die voortkomt uit groei van bestaande klanten en werving van nieuwe klanten. “Organische groei heeft ook de voorkeur, hoewel we overnames niet uitsluiten”, zei Ben Fitts, ceo van Mainfreight Europe eerder tegen Logistiek.nl.

Reageer op dit artikel