nieuws

DB Schenker en RAI verlengen

Logistieke dienstverlening 1422

DB Schenker en RAI verlengen

DB Schenker is ook de komende vijf jaar officiële beursexpediteur van RAI Amsterdam. Het nieuwe contract loopt tot en met 2023.

Dat hebben de beursorganisatie en de logistieke dienstverlener bekendgemaakt. De deal werd onlangs bezegeld.

Logistieke uitdaging

RAI is tevreden over DB Schenker, de nummer 2 in de Top 100 Logistieke dienstverleners, maar ziet ook een uitdaging. Paul Riemens, ceo van RAI Amsterdam: “Het logistieke landschap is sterk in beweging. Nieuwe mobiliteitsoplossingen geven nieuwe kansen om de logistiek rondom de RAI te optimaliseren. Wij vertrouwen erop met DB Schenker een partner te hebben die proactief met ons meedenkt en hierin innoveert.”

Lars Pohlmann, senior vice president Fairs & Exhibitions bij Schenker Logistics BeNeLux: “De voortzetting en uitbreiding van ons partnership zien we als een uitdaging om samen met RAI Amsterdam de verwachtingen van de klanten te blijven overtreffen. Daar zit onze toegevoegde waarde als logistieke partner.”
Het nieuwe contract loopt tot en met 2023.

 

Reageer op dit artikel