nieuws

Fiege verlengt contract met Roche

Logistieke dienstverlening 984

Fiege verlengt contract met Roche
Fiege opent medisch dc in Hengelo

Logistieke dienstverlener Fiege gaat ook de komende jaren de distributie verzorgen voor heatlhcare specialist Roche. Het nieuwe cross dock distributiecentrum in Zaandam staat centraal.

Roche Diagnostics Nederland heeft wederom voor Fiege gekozen voor de distributie van al hun diagnostisch materiaal. Fiege en Roche waren al partners. De tender heeft daar geen verandering in gebracht. Achttien bedrijven deden een gooi naar de deal. Fiege won. “We blijven bij Fiege. Zij zijn de beste partner met de hoogste kwaliteit voor de juiste prijs”, aldus Suzanne Tolsma, procurement manager bij Roche.

 

Lees ook
Tenderen in 6 stappen
Tenderen: tien tips voor een succesvol team

 

Cross dock voor healthcare

Het recent vernieuwde healthcare cross dock center in Zaandam ondersteunt van Fiege speelt een centrale rol in de logistieke operatie. Het pand dat een omvang heeft van 3.000 vierkante meter is speciaal ontwikkeld voor het transporteren van temperatuurgevoelige- en ADR Healthcare producten.

“De continuering van onze samenwerking bewijst maar weer dat partnership cruciaal is binnen deze sector. Door ook komende jaren intensief te blijven samenwerken kunnen wij blijven innoveren in de logistieke dienstverlening van diagnostische healthcare materialen”, stelt Wouter Sluiter, ceo  Fiege Nederland. De samenwerking betreft een periode van meerder jaren. Exact aantal is niet bekendgemaakt.

 

Reageer op dit artikel