nieuws

Broekman Logistics gaat BYD logistiek ontzorgen

Logistieke dienstverlening 1548

Broekman Logistics gaat BYD logistiek ontzorgen

BYD Europe heeft Broekman Logistics gekozen als strategische partner voor hun warehousing & distribution. Vanaf begin april wordt vanuit het warehouse van Broekman Logistics op de Maasvlakte de distributie uitgevoerd.

De E-Mobility producten bestaan onder andere uit elektrische bussen en taxi’s, maar ook heftrucks en spareparts. Broekman Logistics zal diverse toegevoegde waarde activiteiten uitvoeren voordat de producten naar de eindgebruikers gedistribueerd worden.

“BYD wil blijven inspelen op de behoeften van de eindgebruikers. Met Broekman Logistics hebben wij een goede logistieke partner gevonden om de totale supply chain te optimaliseren en concurrentievoordeel in Europa te creëren”, aldus Javier Contijoch, director van BYD forklift Europe.

Logistiek verhuist

De samenwerking zorgt voor een verhuizing van het logistieke proces van Maastricht Airport naar Rotterdam. “Wij zijn enorm trots op een samenwerking met een wereldspeler zoals BYD. Wij gaan uit van een langdurige en succesvolle relatie die voor beide bedrijven in de komende jaren meer groei zal garanderen”, aldus Willem Jan van Amersfoort, managing director warehousing & distribution.

 

 

Reageer op dit artikel