nieuws

Infor komt met mobiele oplossing voor onderhoudswerk

Logistieke dienstverlening 2097

Infor introduceert Infor Mobility Field Service. Met deze mobiliteitsoplossing worden activiteiten voor de technische buitendienst gestroomlijnd. Infor MFS versie 15.6.2 is bedoeld voor gebruikers van de ERP oplossing Infor M3.

Infor komt met mobiele oplossing voor onderhoudswerk

Bedrijven die Infor MFS gebruiken, ontvangen van hun monteurs realtime transactiedata zodat ze sneller kunnen factureren. Monteurs kunnen zaken, zoals de start- en eindtijd, reisduur, het uitstellen en afwijzen van werk aan een werkorder toevoegen. Deze statusveranderingen worden weergegeven in M3, zodat de backoffice planners de status en de snelheid waarop een opdracht wordt afgerond, kunnen bekijken. Daarnaast kunnen ze op basis van de informatie nieuw werk toewijzen.

Integratie Infor Document Management

Dankzij de offline mogelijkheden van MFS kunnen monteurs hun werk efficiënt uitvoeren en de transacties synchroniseren zodra ze weer online zijn. Dankzij de integratiemogelijkheden over en weer met Infor Document Management kunnen backoffice-medewerkers linken naar documenten, zoals tekeningen en handleidingen voor de serviceopdracht. De monteur kan deze vervolgens op zijn apparaat bekijken.

Foto’s sturen

Ook foto’s die door de technicus zijn genomen, bijvoorbeeld om schade aan het materieel in beeld te brengen, worden automatisch aan de opdracht toegekend en naar Infor M3 teruggestuurd ter beoordeling van de backoffice-medewerkers.

Beschikbare platforms

De nieuwste versie van Infor MFS is beschikbaar in 11 talen en draait op diverse apparaten, waaronder tablets en Windows-pc’s met ondersteuning voor Android (versie 4.4 en hoger), Windows (versie 8.1 en hoger) en iOS (8.0 en hoger).

Reageer op dit artikel