nieuws

Media Logistics wordt Audax Logistiek

Logistieke dienstverlening 1608

Media Logistics wordt Audax Logistiek

Logistiek dienstverlener Media Logistics verandert haar naam naar Audax Logistiek. De wijziging gaat in ingang van 1 januari 2017.

De afgelopen jaren ontwikkelt het bedrijf zich steeds meer tot een generieke logistieke dienstverlener. Hoewel distributie van met name printmedia nog altijd de belangrijkste activiteit vormt (het bedrijf nam in 2014 Aldipress over), neemt het aandeel in de omzet daarvan wel af.

Meer dan media

Naar verwachting zet deze trend zich de komende jaren voort. De naam Audax Logistiek sluit daarbij beter aan. “De nieuwe naam maakt het voor onze klanten duidelijker wie we zijn en wat we doen. Onze ambities reiken verder dan alleen media”, aldus Yme Pasma, directeur Audax Logistiek. Pasma  is in september 2016  benoemd tot directeur Audax Logistiek. Hij volgde Ramond Cools op die eerder dit jaar vertrok. Cools is nu actief bij Pondres.

Naast Audax Logistiek heeft moederbedrijf Audax nog 3 kernactiviteiten zoals Retail (AKO),Commerciële distributie (Betapress, Imapress en Van Ditmar) en Uitgeverijen (Audax Publishing en Uitgeverij Cascade), wat zorgt voor een totaalomzet van 235 miljoen in 2015.

Reageer op dit artikel