nieuws

G.Snel wordt Snel Shared Logistics

Logistieke dienstverlening 2138

G.Snel wordt Snel Shared Logistics

Logistiek dienstverlener G.Snel wijzigt haar naam in Snel Shared Logistics. De nieuwe naam sluit beter aan bij de huidige bedrijfsvoering.

De logistiek dienstverlener uit Woerden is de laatste jaren meer opgeschoven naar een distributeur in de gehele Benelux in plaats van een internationaal transportbedrijf. Met de naamsverandering wordt de volledige afronding van deze operationele transitie gekenmerkt, aldus het bedrijf.

 Toevoeging

De toevoeging Shared Logistics aan de bedrijfsnaam geeft de wijze van dienstverlening van Snel weer waarmee niet alleen de warehouses maar ook haar cross dock en distributienetwerk door opdrachtgevers worden gedeeld.

Shared Logistics

Naast een 45.000 vierkante meter groot shared warehouse waar orderpicking wordt verzorgd voor vooraanstaande opdrachtgevers, herbergt de locatie in Woerden ook één van de grootste cross dock operaties in Nederland.

 

Reageer op dit artikel