nieuws

Konica Minolta Healthcare brengt Europese distributie onder bij Yusen

Logistieke dienstverlening 1216

Konica Minolta Healthcare brengt Europese distributie onder bij Yusen

Yusen Logistics gaat de logistieke operatie verzorgen voor Konica Minolta Healthcare in Europa. Naast de goederenopslag en warehousing regisseert Yusen Logistics de in- en outbound voor KM Healthcare.

Yusen Logistics verzorgt voor KM Logistics de opslag en internationale distributie van complete systemen, onderdelen en consumables zoals medical films. De goederen worden zowel bonded (douane-entrepot)als non-bonded opgeslagen.

Hoogwaardig medisch apparatuur

De opslag en logistieke dienstverlening voor KM Healthcare zullen plaatsvinden in het Antwerp Distribution Center van Yusen Logistics in Melsele, België. KM Healthcare, ontwikkelt, produceert en vermarkt hoogwaardige digitale röntgen systemen en overige medisch diagnostische apparatuur voor onder ander ziekenhuizen en klinieken.

Import en export

Naast de goederenopslag en warehousing regisseert Yusen Logistics de in- en outbound goederenflows voor KM Healthcare. Qua inbound betreft dat met name de import vanuit Japan via lucht- en zeevracht aangevuld met de toeleveranties van lokale suppliers. De uitgaande goederenstroom bestaat onder andere uit lucht- en zeevrachtzendingen naar bestemmingen in Europa, Midden Oosten en Afrika, als pakket- en groupagezendingen naar afnemers binnen Europa. Aanvullend zal Yusen Logistics verschillende value added services verzorgen voor KM Healthcare, waaronder kitting en labeling.

Reageer op dit artikel