nieuws

Jan de Rijk brengt T.Rex ‘Trix’ naar Naturalis

Logistieke dienstverlening 1480

Jan de Rijk brengt T.Rex ‘Trix’ naar Naturalis

Logistiek dienstverlener Jan de Rijk Logistics had afgelopen vrijdag een wel heel bijzondere vracht; namelijk een 66 miljoen jaar oud skelet van een Tyranosaurus Rex. In opdracht van KLM vervoerde Jan de Rijk de dino genaamd ‘Trix’ van Schiphol naar Naturalis in Leiden.

Begin vorige week is het skelet met de KLM vanuit Chicago naar Nederland gevlogen. Vrijdag werd de dinosaurus door twee vrachtwagens van Jan de Rijk Logistics vervoerd van Schiphol naar Naturalis in Leiden.

Freek Vonk zag toe op het transport

Onder politie-escorte vertrok de colonne naar de Beestenmarkt in Leiden waar zij middels een groot spektakel onthaald werden. Freek Vonk, bekend bioloog en tv presentator, was ook betrokken bij deze gebeurtenis en zag persoonlijk toe op het transport.

Jan de Rijk: ‘niet alledaagse klus’

“Dit soort vragen krijgen we niet dagelijks. We zijn trots dat we deel mogen uitmaken van deze grote gebeurtenis. In onze dagelijkse werkzaamheden verzorgen wij logistieke dienstverlening voor klanten vanuit de hele wereld. We zijn vereerd dat wij specifiek door de KLM gevraagd zijn om dit wel heel bijzondere transport uit te mogen voeren”, zegt Tim Roos, manager Aerospace & Special Projects van Jan de Rijk Logistics.

Reageer op dit artikel