nieuws

Vandeputte Medical en CB kiezen voor RFID

Logistieke dienstverlening 2838

Vandeputte Medical en CB kiezen voor RFID

Logistiek dienstverlener CB gaat de warehousing, ordersamenstelling en het transport voor Vandeputte Medical uitvoeren. Het gebruik van RFID is een onderdeel van de samenwerking.

Door de deal met CB kan Vandeputte Medical de asielzoekerscentra logistiek volledig ontzorgen. De deal behelst de complete inrichting van medische ruimtes voor de gezondheidscentra in de ruim 100 asielzoekerscentra (GCA) in Nederland. Inclusief alle verbruiksgoederen en de herhaalbestellingen daarvan.

 RFID

Op korte termijn starten Vandeputte en CB met volledig geautomatiseerd bestellen met behulp van RFID technologie op een eerste locatie.

Uitbreiding samenwerking

Eind 2015 zetten Vandeputte Medical en CB al de eerste stappen in de samenwerking, die nu verder wordt uitgebreid. Ton Grimminck, directeur Vandeputte Medical zegt hierover: ‘Door onze groei van groothandel naar dienstenleverancier kunnen wij onze klanten beter bedienen. Zo kunnen zij zich richten op hun core-business: hulp verlenen.”

 

 

Reageer op dit artikel