nieuws

Still en Maat continueren samenwerking

Logistieke dienstverlening 1101

Still en Maat continueren samenwerking

Logistiek dienstverlener Maat verzorgt de komende jaren opnieuw het volledige proces rond transport en logistiek van Still in Hendrik-Ido-Ambacht.

Transport en externe logistiek zin voor Still geen kernactiviteiten en wordt daarom sinds 200 uitbesteed. Still heeft opnieuw voor Maat uit Alblasserdam gekozen. Dit betekent dat Maat volgens het 3pl concept Still ontzorgt op het vlak van transport en logistiek. Daarnaast verkoopt en verhuurt Maat het intern transport materieel van Still.

 Naast transport en logistiek ontzorgt Maat Still ook door in Hendrik-Ido-Ambacht de verkochte of verhuurde heftrucks aflever gereed  te maken en kleine reparaties uit te voeren als materieel terugkomt.

Reageer op dit artikel