nieuws

UPS opent trainingscentrum voor chauffeurs

Logistieke dienstverlening 1879

UPS opent trainingscentrum voor chauffeurs

UPS heeft een trainingscentrum geopend voor chauffeurs. De opleidingsfaciliteit moet zorgen voor veiliger, efficiënter en meer klantgericht werken.

De faciliteit, die in Keulen is gevestigd, zal UPS chauffeurs opleiden om hun vaardigheden aan te scherpen in veiligheid, klantenservice en efficiency. UPS maakt gebruik van van 3-D computersimulaties, webcast learning modules en de traditionele klassikale training.

Nagebouwde stad

De praktijktraining vindt plaats in een speciaal ontworpen stadje genaamd Neustadt. Het stadje heeft echte straten, verkeersborden, trottoirs, gesimuleerde bedrijven en thuislevering en inzamelpunten om de werkelijkheid zo goed mogelijk na te bootsen. De trainingslocatie is bedoeld voor chauffeurs uit heel Europa.

 

Reageer op dit artikel