nieuws

Plus verlengt met logistiek dienstverlener Hollander

Logistieke dienstverlening 2690

Plus verlengt met logistiek dienstverlener Hollander
Hollander Barendrecht blijft de komende 11 jaar de logistiek van verse en gekoelde producten verzorgen voor Plus Retail

Hollander Barendrecht blijft de komende 11 jaar de logistiek van verse en gekoelde producten verzorgen voor supermarktenketen Plus Retail. Beide hebben hiervoor vandaag hun handtekening gezet onder een vernieuwd contract.

Logistiek dienstverlener Hollander Barendrecht en Plus Retail werken al vanaf 2008 nauw samen. Hollander wordt door de supermarktketen als logistiek dienstverlener ingezet voor distributie van verse en gekoelde producten naar de ruim 260 Plus supermarkten. Beide partijen zijn volgens eigen zeggen ‘tevreden over de samenwerking van de afgelopen jaren’.

Plus Retail: structurele groei

Met de verlenging van het partnership met Hollander onderstreept Plus Retail het belang van vers en AGF. De afgelopen jaren heeft het supermarktbedrijf naar eigen zeggen een structurele groei doorgemaakt. Dat vraagt ook bij Hollander Barendrecht een verbetering van de operationele logistieke processen om de kwaliteit en beschikbaarheid van versproducten te borgen.

Maximale ketenbesturing

Met de contractverlenging willen beide de volgende stap zetten in wat zij zelf noemen ‘maximale ketenbesturing’ in het streven om de consument een zo vers mogelijk product te kunnen leveren.

Supply chain activiteiten

Hollander Barendrecht, een dochterbedrijf van AGF-handelshuis The Greenery is als logistiek dienstverlener voor Plus Retail verantwoordelijk voor de distributie van verse en gekoelde producten naar supermarkten in Nederland. Naast opslag en distributie vanuit het dc in Barendrecht levert het bedrijf toegevoegde waarde door verschillende verbeterprogramma’s, ketenprojecten en supply chain activiteiten zoals forecasting & replenishment en backhauling.

 

Reageer op dit artikel