nieuws

Tele2 kiest Docdata voor distributie zakelijke markt

Logistieke dienstverlening 3087

Tele2 kiest Docdata voor distributie zakelijke markt

Docdata voegt een grote naam toe aan zijn portfolio: Tele2. De logistiek dienstverlener verzorgt vanaf vandaag alle bestellingen voor de zakelijke mobiele markt van het telecombedrijf.

Door de samenwerking met Docdata denkt Tele2 het bestelproces inzichtelijker en flexibeler te maken. Bij de bestelling kan een nieuwe klant een gewenste leverdatum opgeven, deze kan eventueel via de speciale portal nog worden gewijzigd.

Foto bezorger

Op de dag van levering geeft Tele2 het tijdsblok door waarop de simkaart en het toestel worden afgeleverd. Het complete bestel- en leverproces is te volgen via de portal. Op de dag van de levering staat hier een foto op van de bewuste bezorger die het pakket komt afleveren.

Reageer op dit artikel