nieuws

Tielbeke breidt distributiecentrum uit

Logistieke dienstverlening

Tielbeke breidt distributiecentrum uit

Logistiek dienstverlener Tielbeke vergroot zijn distributiecentrum in Lemelerveld. Het pand wordt met de helft uitgebreid.

De uitbreiding van de huidige bedrijfslocatie in Lemelerveld startte maandag 21 maart. Medeoprichter Jo Tielbeke verrichtte de openingshandeling met de graafmachine. Vervolgens zette hij symbolisch de eerste schop in de grond, samen met voormalig directeur Jos Heitbrink en huidige directie Robert Tielbeke en Ernst-Jan Dorgelo.

Cross dock

De logistiek dienstverlener heeft naast het huidige dc in Lemelerveld een stuk grond van 12.000 vierkante meter aangekocht. Hierop wordt een distributiecentrum gebouwd van zo’n 4000 vierkante meter. Het nieuwe dc komt vast aan het huidige dc van 8000 vierkante meter. Het nieuwe pand gaat dienen als cross dock. De ruimte die daardoor vrijkomt in het huidige pand, wordt ingezet voor VAS, VAL en opslag. Het nieuwe pand moet in januari 2017 operationeel zijn.

Bedrijfsprofiel

Tielbeke is een logistieke dienstverlener actief in (Dedicated) Transport, Benelux Distributie en Warehousing. In Zwolle beschikt het bedrijf over 25.000 vierkante meter op- en overslagruimte. Tielbeke, gespecialiseerd in food, heeft ruim 400 medewerkers.

Reageer op dit artikel