nieuws

Mars kiest voor logistiek dienstverlener Nabuurs

Logistieke dienstverlening

Mars kiest voor logistiek dienstverlener Nabuurs

Logistiek dienstverlener Nabuurs gaat de Nederlandse markt verzorgen voor Mars. Ook gaat de dienstverlener de retailkanalen in de reiswereld bedienen.

Mars en Nabuurs gaan vanaf het eerste kwartaal van 2017 samenwerken. Nabuurs verzorgt de Nederlandse markt en de retail in de reiswereld, zoals luchthavens. Nabuurs kreeg de deal na een tender.

Europese markt

Nabuurs troefde onder meer Kuehne +Nagel af die de operatie vele jaren deed. K+N is een blijft een belangrijke partner voor Mars benadrukt Edith van Erp-Slot, logistics director bij Mars. “Onze fabriek in Veghel produceert voor de Europese markt en Kuehne+Nagel blijft de EU-hub functie voor Mars. Daarnaast verzorgen zij de opslag van grondstoffen en verpakkingsmaterialen voor onze fabriek.”

Kwaliteit

Over de deal met Nabuurs zegt ze: “Kwaliteit en de service naar onze klanten staan voor Mars voorop en met Nabuurs als partner willen we nog deze kwaliteit en service nog verder brengen zodat we onze klanten nog beter bedienen.”

 

Reageer op dit artikel