nieuws

Taiwanees technologiebedrijf in zee met Geodis

Logistieke dienstverlening

Taiwanees technologiebedrijf in zee met Geodis

Geodis gaat 3PL-activiteiten uitvoeren voor het Taiwanese technologiebedrijf TP Vision. De deal betreft Philips Consumer and Hospitality television business.

De overeenkomst omvat opslag en distributie vanuit het multiclient dc van Geodis in Venlo. De werkzaamheden bestaan uit het verwerken van verkooporders afkomstig van TP Vision’s systeem, order picking, het voorbereiden van uitgaande zendingen en het managen van de fysieke distributie naar TPV’s eindklanten.

De deal is een voortvloeisel uit de huidige samenwerking van Geodis en de TPV Group. Blazej Maloszuk, Distribution Manager EMEA bij TPV: “Geodis heeft bewezen de dynamiek van onze high-tech industrie te begrijpen en zich aan te kunnen passen aan sterk fluctuerende volumes.” Garrelt van der Heiden, Business Development Manager Benelux bij Geodis: “Dit contract is een bevestiging van onze leidende positie als logistieke dienstverlener in de high-tech industrie.” 

Reageer op dit artikel