nieuws

Spaanse farmaceut in zee met Geodis

Logistieke dienstverlening

Spaanse farmaceut in zee met Geodis

Almirall, een internationaal farmaceutisch bedrijf uit Spanje gaat zijn producten vanuit Venlo distribueren. Het farmaceutische bedrijf neemt een deel van het 55.000 vierkante meter farma dc van Geodis in gebruik.

Almirall heeft een contract getekend met logistiek dienstverlener Geodis. De overeenkomst omvat warehousing-activiteiten en orderverwerking. Geodis verzamelt de orders, verpakt de zendingen voor transport en levert deze aan de geadresseerden in Nederland. Over de grootte en de duur van het contract wil Geodis niets kwijt.

Tender

Almirall zit al langer in Nederland. Het oude contract met een andere logistiek dienstverlener liep af waarna het bedrijf een nieuwe tender uitschreef. Teresa de la Torre, Corporate Strategic Sourcing Manager & Affiliates Manager bij Almirall: “Geodis begrijpt de dynamiek en de sterk gereguleerde aspecten van de farmaceutische sector en beheert te allen tijde, een geschikt model voor het waarborgen van de kwaliteit.”

Ton van Dreumel, Hoofd Business Development bij Geodis Benelux: “Dit contract is voor Geodis nog een bevestiging van onze leidende positie als logistiek dienstverlener in de healthcare sector.”

Reageer op dit artikel