nieuws

Moduslink creëert 150 banen in Venray dankzij Tassimo

Logistieke dienstverlening

Moduslink creëert 150 banen in Venray dankzij Tassimo

Logistiek dienstverlener Moduslink in Venray is 150 extra banen rijker dankzij hun nieuwe klant Mondelez. Deze Amerikaanse voedingsgigant, bekend van Liga, Milka en Stimorol, heeft de Europese e-fulfilment van het koffiemerk Tassimo (koffiecups en koffiezetapparaten) ondergebracht in Noord-Limburg.

Het Amerikaanse Moduslink verzorgt al vanuit Venray voor grote bedrijven zoals TomTom en GoPro de volledige afhandeling van internetbestellingen. En nu dus ook voor Tassimo, het koffiemerk dat deel uitmaakt van het Mondelez-concern.

Moduslink: 80.000 zendingen

Volgens de logistiek dienstverlener gaan vanuit het distributiecentrum zo’n 25.000 zendingen de deur uit naar even zoveel klanten door heel Europa. Verwachting is dat in het hoogseizoen dit aantal kan stijgen naar 80.000, meldt de regionale nieuwssite WijLimburg.

Voornamelijk Poolse uitzendkrachten

Moduslink, dat sinds 2013 in Venray is gevestigd,  investeerde 2,5 miljoen euro in het Limburgse distributiecentrum om de Tassimo-orders snel te kunnen afhandelen. De logistiek dienstverlener heeft op dit moment 120 mensen in vaste dienst en 350 flexibele werknemers van voornamelijk Poolse afkomst. Moduslink heeft een contract met uitzendbureau Otto uit Venray dat op WijLimburg aangeeft dat de komende maanden 500 uitzendkrachten ingezet gaan worden.

Reageer op dit artikel