nieuws

Bakker Logistiek wint voorronde businessaward

Logistieke dienstverlening

Bakker Logistiek wint voorronde businessaward

Bakker Logistiek dingt mee naar de titel Nationale Business Succes Award. Bakker won de categorie logistiek, een van de negentien categorieën in de ‘voorrondes’.

De Nominatiecommissie ziet in Bakker Logistiek een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt. Bakker Logistiek is opgericht in 1976. Het familiebedrijf, waarvan thans de derde generatie Bakker aan het roer staat, telt ruim 1.600 medewerkers en heeft negen vestigingen.

Nationale Business Succes Awardwordt sinds 2012 jaarlijks toegekend aan het beste bedrijf van Nederland. Bedrijven die mee willen doen aan de verkiezing dienen onder meer een succesvisie te hebben, een kerngezonde bedrijfsvoering en een onderscheidende positie in hun markt. De jury staat onder leiding van Michael van Straalen, voorzitter mkb-Nederland. Eerder wist Erniesoft zich te kwalificeren door de categorie transportmanagementsystemen te winnen.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award, inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is wekelijks te volgen op RTL 7 op zondag 12:55 uur.

Reageer op dit artikel