nieuws

Ritmo en Italiaanse Bomi bundelen healthcare-krachten

Logistieke dienstverlening

Ritmo en Italiaanse Bomi bundelen healthcare-krachten

Logistiek dienstverleners Ritmo en het Italiaanse Bomi zijn een joint venture aangegaan voor de distributie van medische goederen naar Noord-Europa.

Bomi Group, Milaan en Ritmo Eindhoven bundelen hun krachten in de joint venture onderneming “Biomedical Distribution North Europe B.V.” Vanuit Eindhoven, standplaats van Ritmo, verzorgt het bedrijf de opslag en distributie van medische instrumenten in Noord Europa.

Uitbreiding

Met deze nieuwe onderneming versterkt Bomi Groep haar wereldwijde netwerk van healthcare logistics activiteiten en breidt Ritmo haar bestaande high value express transport activiteiten uit met value added opslag en handling activiteiten in Eindhoven.

Groei healthcare

Marc Bertelink, directeur Ritmo: “Ritmo’s strategie om verder te groeien in healthcare logistics wordt krachtig versneld door deze samenwerking met Bomi Groep. Giorgio Ruini, president Bomi Group: “Nadat we ons als Bomi tien jaar geleden hebben teruggetrokken uit Noord-Europa, hebben we nu de juiste partner gevonden om ons opnieuw in deze markt te positioneren.”

Reageer op dit artikel