nieuws

Bakker Logistiek vergroot Belgische activiteiten

Logistieke dienstverlening

Bakker Logistiek vergroot Belgische activiteiten

Bakker Logistiek Groep uit Zeewolde neemt zeventig procent van de transportactiviteiten van European Food Transport (EFT)in België over.

Met ruim 75 medewerkers en een wagenpark van 50 vrachtwagens is EFT een belangrijke speler binnen de logistieke sector in België. De directie van EFT en het grootste deel van het personeel gaat mee over. Door de acquisitie van EFT (deel van UNIVEG-groep) kan de Bakker Logistiek Groep haar opdrachtgevers in zowel contractlogistiek als contractvervoer vanuit Benelux beter bedienen.

Jarenlange samenwerking

UNIVEG blijft in de toekomst een voorname klant van EFT, zowel voor internationale transporten alsook voor de nationale distributie vanuit Rumbeke.  UNIVEG blijft ook de volledige logistieke keten van haar goederen verzorgen voor haar eigen bedrijven UNIVEG Belgium en Ben Fresh. EFT en Bakker Logistiek zijn geen vreemden voor elkaar. EFT werkt al jaren samen met Bakker Logistiek in de Benelux.

Reorganisatie

Bakker doet de acquisitie terwijl het bedrijf  midden in een reorganisatie zit. Eind vorig jaar kondigde het bedrijf aan te reorganiseren om de continuïteit van het bedrijf te waarborgen. Wat de gevolgen zijn voor het bedrijf en de medewerkers is nog onbekend. Bakker-directeur Herman Roose wilde niet vooruitlopen op het plan dat bij de vakbonden ligt.

Reageer op dit artikel