nieuws

Nijhof-Wassink neemt Agrokamion in Hongarije over

Logistieke dienstverlening

Nijhof-Wassink neemt Agrokamion in Hongarije over

Logistiek dienstverlener Nijhof-Wassink heeft het Hongaarse bedrijf Agrokamion KFT uit Komáron overgenomen.
Het Europese distributienetwerk voor het vervoeren van droge en natte bulkproducten wordt door de koop verder uitgebreid en geoptimaliseerd.

Agrokamion vervoert mengvoederproducten voor de Hongaarse en Slowaakse markt. De overname betreft alle mengvoedercombinaties, chauffeurs en de werkplaats. Ook de voormalig directeur en eigenaresse zijn vanaf de overnamedatum, 20 februari 2014, bij de Hongaarse vestiging van Nijhof-Wassink werkzaam.

Nijhof-Wassink heeft in Székesfehérvár, Hongarije, ook een vestiging met 40 combinaties, waarvan 20 mengvoedercombinaties en in totaal 65 medewerkers. Door de uitbreiding met Agrokamion is Nijhof-Wassink een sterke logistieke partner geworden voor Hongarije en de omliggende landen.

Mengvoerdistributie

Vanuit de mengvoederdivisie van Nijhof-Wassink worden er met ruim 150 diervoedercombinaties agrariërs in Noord-, West- en Oost-Europa bevoorraad. Vanuit de vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Polen en Hongarije is Nijhof-Wassink zowel op internationaal als op lokaal niveau vertegenwoordigd als logistieke partner voor de mengvoederfabrikanten en -leveranciers.

Lees ook: Nijhof-Wassink genomineerd voor Familiebedrijf Award van het jaar

Reageer op dit artikel