nieuws

Bakker Logistiek kondigt reorganisatie aan

Logistieke dienstverlening

Bakker Logistiek kondigt reorganisatie aan

Bakker Logistiek Groep gaat reorganiseren. De ingreep is nodig om de continuïteit van het bedrijf te waarborgen.

De directie van het familiebedrijf uit Zeewolde heeft de medewerkers  per brief op de hoogte gesteld van de plannen, meldt Transport Online die het schrijven in bezit heeft. Bakker Logistiek Groep verwacht dat 2013 een verlieslatend jaar zal worden. “Om de continuïteit van ons bedrijf ook op langere termijn te kunnen waarborgen zal de directie maatregelen moeten nemen om het voor investeringen noodzakelijke rendement te herstellen”, aldus de directie in de brief. Bij Bakker was niemand bereikbaar voor een reactie.

Wat de reorganisatie betekent voor het bedrijf en de mensen is nog niet duidelijk. Bakker gaat de reorganisatieplannen de komende weken verder uitwerken. “in januari zullen we de maatregelen bekendmaken. Dan zullen we ook per afdeling bijeenkomsten beleggen om de maatregelen toe te lichten”, meldt het bedrijf schriftelijk.

Reageer op dit artikel