nieuws

Toekomst VT Verkerk deze week bekend

Logistieke dienstverlening

Toekomst VT Verkerk deze week bekend

De toekomst van logistiek dienstverlener VT Verkerk is nog onzeker. De curator verwacht deze week duidelijkheid te kunnen verschaffen voor de 130 medewerkers.

De directie van de logistiek dienstverlener uit Alpen aan den Rijn vroeg vorige week woensdag surseance van betaling aan. Er wordt nu gekeken of er een doorstart mogelijk is. Curator Miranda van Eeden-van Harskamp laat tegenover Transport Online weten dat het nog onduidelijk is of het bedrijf gered kan worden. “We zijn er hard mee bezig. Maar er moet deze week duidelijkheid komen. Voor de chauffeurs, die al een maand loonachterstand hebben en voor de klanten.”

Leegstand

VT verkerk is in de problemen gekomen door de moordende concurrentie, stijgende kosten en dalende opbrengsten, meldde de directie van VT Verkerk in een persbericht. Ook de leegstand in het warehouse ligt ten grondslag aan de financiële problemen van de logistiek dienstverlener. Tegelijkertijd was het slechts beperkt mogelijk de ontstane overcapaciteit, in rijdend materieel en warehouses, af te bouwen, aldus de directie.

Reageer op dit artikel