nieuws

Prénatal verlengt contracten met Geodis

Logistieke dienstverlening

Prénatal verlengt contracten met Geodis

Prénatal heeft het contract met Geodis Logistics met betrekking tot retail-services met 5 jaar verlengd tot begin 2020 en het contract betreffende e-commerce met 2 jaar tot september 2015.

De reden dat de contracten een verschillende looptijd hebben komt omdat het niet als één wordt gezien. “Dit heeft te maken met de ontwikkelingen van eCommerce-oplossingen van Prénatal Italië”, aldus Willem Jan van Amersfoort, Managing Director van Geodis Logistics Benelux, die erg blij is met het feit dat de samenwerking is verlengd.

Contractverlenging geeft vertrouwen

Geodis verzorgt alle fysieke warehouse-activiteiten en de daarbij behorende douane-afhandelingen voor Prénatal te Almere. “We hebben er voor gekozen om onze goede samenwerking van de afgelopen jaren voort te zetten en deze contractverlenging geeft blijk van ons vertrouwen in Geodis”, aldus Rolf Burrekers, Joint Managing Director & CFO van Prénatal Moeder & Kind.

Prénatal en Geodis startten de succesvolle samenwerking begin 2010 op de locatie in Almere met ruim 10.000 m2. Door diverse optimalisaties is het aantal vierkante meters slechts minimaal gestegen, ondanks de uitbreiding in business.

Reageer op dit artikel