nieuws

Peter Appel neemt G. Vlug over

Logistieke dienstverlening

Peter Appel neemt G. Vlug over

Transportbedrijf Peter Appel Transport uit Middenmeer lijft G. Vlug & Zn uit Middenbeemster in. De overname is gepland voor 1 januari 2014.

G. Vlug & Zn gaat door onder dezelfde naam en met de overname gaan geen banen verloren. Directeur Jan Vlug treedt terug en het bestaande management van Vlug zal het team van Peter Appel Transport gaan versterken om de integratie en verdere uitbouw van de onderneming te realiseren.

1150 medewerkers

Na overname van de 300 personeelsleden en 180 voertuigen van Vlug telt het Transportbedrijf Peter Appel 1150 medewerkers en 550 eigen trekkende eenheden en ruim  30 standplaatsen in Nederland en België. Peter Appel, directeur van Peter Appel Transport: “Deze ontwikkeling sluit aan bij de trend van consolidatie in de transportsector en de gewijzigde marktomstandigheden. Beide bedrijven zien vanuit deze gezonde basis voldoende toekomstperspectief voor de klanten, het personeel en de bedrijven zelf.”

Beide ondernemingen zijn actief in contractdistributie en opereren in dezelfde geografische gebieden. Ook hebben ze enkele gemeenschappelijke opdrachtgevers en soortgelijke bedrijfscultuur. De bedrijven werkten al langer samen. De Ondernemingsraden en de bonden FNV Bondgenoten en CNV Vakmensen zijn op de hoogte gesteld van de voorgenomen overname.

Reageer op dit artikel