nieuws

LPR richt zich nu ook op groente- en fruitsector

Logistieke dienstverlening

LPR richt zich nu ook op groente- en fruitsector

Palletpoolorganisatie LPR (La Pallet Rouge) richt zich voortaan ook op de groente- en fruitsector. Eind vorig jaar werd het bedrijf overgenomen door Euro Pool System. LPR bleef haar activiteiten echter onder eigen naam uitvoeren. Door coördinatie en optimalisatie van de bedrijfsmiddelen van beide bedrijven ziet LPR nu ook kansen om samenwerkingsverbanden aan te gaan met belangrijke spelers in de groente- en fruitsector.

Ook voor deze sector blijft LPR de nadruk leggen op haar rode pallets, die volgens het bedrijf competitieve voordelen opleveren op het gebied van kwaliteit, service, responstijd en transparantie. Om ze in deze markt te zetten gaat LPR haar pallets op verschillende manieren bij de agf-sector onder de aandacht brengen. Zo zijn LPR en Euro Pool System gezamenlijk aanwezig op de Internationale Handelsbeurs voor de Groente- en Fruitindustrie, Fruit Attraction, die van 24 tot 26 oktober in Madrid wordt gehouden (Stand 5C09E, in Hal 5 van de IFEMA).

Sponsor van de 1e Fruit Detail Alimarket Dag
Bovendien zijn beide bedrijven sponsor van de 1e Fruit Detail ‘Alimarket Dag’ op de Fruit Attraction 2012. Op deze dag worden de strategieën en verwachtingen gepresenteerd voor moderne distributiesystemen voor de groente- en fruitsector in Spanje. En vorige week sponsorden LPR en Euro Pool System het Aecoc Supply Chain congres dat in Madrid plaatsvond. Dit congres is een belangrijke ontmoetingsplaats voor de industrie en de distributiesector en brengt vertegenwoordigers van de belangrijkste partners uit deze sectoren bij elkaar.

LPR biedt complete palletservice
LPR is een palletpoolingbedrijf voor leveranciers en retailers in de FMCG-sector. LPR–La Palette Rouge is actief in heel Europa en biedt klanten en hun retailpartners een complete palletservice. De groep verwerkt meer dan 45 miljoen palletverplaatsingen per jaar in heel Europa, met een omzet van meer dan 117 miljoen Euro.

Lees ook:
Europool neemt LPR over
LPR vergroot omzet en marktaandeel
LPR ontwikkelt intelligente pallet met RFID-chip

Reageer op dit artikel