nieuws

Condor Logistics schaft 32 Yale heftrucks aan

Logistieke dienstverlening

Condor Logistics schaft 32 Yale heftrucks aan

Condor Logistics, een Brits bedrijf dat transportdiensten onderhoudt op de Kanaaleilanden, heeft een nieuwe heftruckvloot in gebruikgenomen. Deze bestaat uit 32 Yale VL & VT elektrische heftrucks met contragewicht met drie wielen en vier wielen. De heftrucks worden ingezet voor het lossen van inkomende vracht en het laden van uitgaande vracht.

De keuze voor de heftrucks van Yale ging niet over een nacht ijs. Een aantal fabrikanten werd gevraagd een offerte uit te brengen en voor aanschaf bracht het management van Condor een bezoek  aan de NMHG-fabriek in Craigavon in Ierland, waar de Yales worden geproduceerd. De kwaliteit van de heftrucks, de professionaliteit van de fabrikant en de uitstekende service gaf uiteindelijk de doorslag om voor dit merk te kiezen. De 32 nieuwe heftrucks vervangen 35 oudere exemplaren die aan vervanging toe waren.

Distributie naar de Kanaaleilanden
Condor werd meer dan 60 jaar geleden opgericht als een RO/RO logistiek bedrijf naar de Kanaaleilanden. Het bedrijf levert transportdiensten vanuit Portsmouth, West Midlands, Jersey en Guernsey. Condor Logistics heeft een omvangrijke vloot klimaat- en temperatuurgecontroleerde, gespecialiseerde en speciaal gebouwde trailers en voertuigen voor distributie naar de Kanaaleilanden. Het bedrijf voorziet die eilanden van alle essentiële en niet-essentiële producten, zoals dranken, levensmiddelen, geneesmiddelen en allerlei andere goederen.

Lees ook:
Yale voorziet heftruckmasten van LED-rijlichten
Yale biedt nieuwe verbrandingsheftruck

Reageer op dit artikel