nieuws

Bakker Logistiek neemt Ploeger Logistics Tilburg over

Logistieke dienstverlening

Bakker Logistiek neemt Ploeger Logistics Tilburg over

Per 5 november 2012 worden alle activiteiten van Ploeger Logistics Tilburg overgedragen aan de Bakker Logistiek Groep uit Zeewolde. Ploeger kiest ervoor zich te focussen op contractvervoer en dienstverlening vanuit Harderwijk.

Met de acquisitie van Ploeger Logistics Tilburg versterkt Bakker Logistiek haar positie in het zuiden van het land. Dit nadat Bakker Logistiek eerder dit jaar Gebr. Huybregts Logistiek uit Tilburg heeft overgenomen. Alle huidige medewerkers komen vanaf 5 november in dienst van Bakker Logistiek. Ook de opdrachtgevers, de locatie en bijbehorende activa maken deel uit van de overname.

 

Welk bedrag met de overname is gemoeid is onbekend.

Reageer op dit artikel