nieuws

DailyFresh Logistics werkt toe naar automatische orderinvoer

Logistieke dienstverlening

DailyFresh Logistics werkt toe naar automatische orderinvoer
DailyFresh werkt toe naar automatische orderinvoer

DailyFresh Logistics heeft een ICT-platform ontwikkeld waarmee in eerste instantie een webportal voor POD Retrieval is neergezet en nu werkt het aan het opzetten van een automatische orderinvoer oplossing. Zowel medewerkers als klanten kunnen hiermee via het web eenvoudiger dan voorheen bij de orderinformatie.

Door de eerste stap die DailyFresh Logistics zette, samen met CAPE Groep, kunnen klanten en medewerkers van de logistiek dienstverlener via de ontwikkelde web portal eenvoudiger over vervoersdocumenten beschikken, zoals CMR’s, laadbonnen, Lieferscheinen en palletbonnen. Het tweede proces dat daar nu aan wordt toegevoegd is het elektronisch uitwisselen van opdrachten.

Orderinformatie elektronisch ontsluiten
DailyFresh Logistics richt zich met de ontwikkeling van Web Order Entry op de doelstelling om haar klanten de mogelijkheid te bieden om op een zo eenvoudig en efficiënt mogelijke manier de communicatie rondom orders elektronisch te ontsluiten.

Integratie met bestaande software
De eindoplossing die DailyFresh Logistics voor ogen heeft moest daarnaast volledig geïntegreerd kunnen worden met bestaande eigen software en die van ketenpartners zodat het bedrijf richting de toekomst kan meebewegen met nieuwe ontwikkelingen. Niels Sneek, Managing Director van DailyFresh Logistics, over het project: “De aansturing en de beheersing van een logistieke keten valt of staat met het actief kunnen sturen op informatie. En als je het over informatie hebt, dan heb je het vooral over het slim en efficiënt kunnen ontsluiten en aanbieden van de relevante data. Het ICT platform dat wij eind vorig jaar hebben neergezet, in samenwerking met de CAPE Groep, moet het mogelijk maken om effectief en efficiënt in te spelen op die behoefte. Elektronische order entry is een volgende, essentiële stap in de ontwikkeling van onze informatie portal.”

Reageer op dit artikel