nieuws

Fritom uitgeroepen tot ‘Best Managed Companies

Logistieke dienstverlening

Fritom uitgeroepen tot ‘Best Managed Companies
Fritom dc

Fritom Logistic Solutions uit Bolsward behoort met het winnen van de titel Best Managed Companies 2011 wederom tot de best geleide bedrijven van Nederland. De verkiezing vond dit jaar voor de vierde keer plaats. Fritom doet voor de tweede keer mee en wist de titel te prolongeren.

Dit blijkt uit het ‘best managed companies’ programma dat Deloitte in samenwerking met VNO-NCW, de Kamer van Koophandel, Tias Nimbas Business School en Management Team organiseert. De competitie maakt jacht op de best geleide ondernemingen van Nederland binnen het groot- en middenbedrijf.

 

Doelstelling 

Fritom levert de klant volgens de beoordelers logistieke rust door transport en opslag van goederen op de voor de klant beste manier te regelen. De verkiezing Best Managed Companies heeft tot doel het Nederlandse midden- en grootbedrijf onder de aandacht te brengen en ervoor te zorgen dat bedrijven die uitstekend georganiseerd zijn de aandacht krijgen die ze verdienen. De Fritom Group bezet positie 24 in de Top 50 Logistiek Dienstverleners 2011.

 

Criteria

Winnende bedrijven dienen erg sterk te zijn op het gebied van o.a. strategie, duurzaamheid, personeelsbeleid en klanttevredenheid. Daarnaast dienen de bedrijven financieel gezond te zijn. Rudy Vellema, algemeen directeur van Fritom Logistic Solutions over het winnen van de titel: "De titel een tweede keer winnen is natuurlijk fantastisch. De jury is zo’n tweede keer nog strenger dan de eerste. We moesten aantonen dat we ons ten opzichte van vorig jaar op alle gebieden weer verder hadden ontwikkeld. " Fritom Logistic Solutions bestaat uit 8 logistieke bedrijven in Nederland en is werkzaam in de marktsegmenten: groupage, warehousing en liquid food. Fritom Logistic Solutions behoort met ruim 800 medewerkers en 125 mijoen euro omzet tot de 25 grootste logistieke bedrijven van Nederland.

Reageer op dit artikel