nieuws

G. Snel volgt Intratuin naar Venlo

Logistieke dienstverlening

G. Snel volgt Intratuin naar Venlo
Logistiek dienstverlener G.Snel opent volgend jaar februari in Venlo een nieuwe crossdockoperatie in een deel van het voormalige veilingcomplex van FloraHolland waar ook opdrachtgever Intratuin zich g

Logistiek dienstverlener G.Snel opent volgend jaar februari in Venlo een nieuwe crossdockoperatie in een deel van het voormalige veilingcomplex van FloraHolland. Het Woerdense bedrijf volgt daarmee opdrachtgever Intratuin die recent bekendmaakte dat haar nationale distributiecentrum wordt gevestigd op dezelfde locatie als waar G. Snel nu ook naar verhuist.

G. Snel verzorgt nu nog vanuit hoofdzetel Woerden een deel van de crossdock-activiteiten voor opdrachtgever Intratuin. Vanaf februari zullen de transport- en crossdockactiviteiten voor de tuincentrumketen in de Benelux plaatsvinden vanaf de nieuwe locatie op industrieterrein Grubbenvorst in logistiek hotspot Venlo.

 

Netwerk uitbreiden

Volgens G. Snel geeft de verhuizing de eigen operatie in Woerden meer ruimte om verder te groeien. Zo biedt de nieuwe locatie in Venlo de logistiek dienstverlener een mogelijkheid om het Benelux netwerk en de import vanuit het naburige Duitsland verder te verstevigen.

 

Nachtdistributie

De logistieke operatie in Venlo zal dus plaatsvinden vanuit een deel van het vrijgekomen Flora Holland gebouw. De ligging aan de snelwegen op deze gunstige locatie ten opzichte van Duitsland biedt, zo stelt G. Snel, mogelijkheden om het distributienetwerk verder te vullen. Voor de bestaande opdrachtgevers zal er niets veranderen. Door de nieuwe vestiging in Venlo sluiten de distributieactiviteiten van de logistiek dienstverlener ook goed aan op het nachtelijke distributie-netwerk. De voertuigen die vrijkomen kunnen meteen doorrijden in de dagdistributie.

 

Personeelsuitbreiding

Een aantal medewerkers van G.Snel woont nog altijd in Venlo vanuit de periode dat het bedrijf nog een internationale transporteur was. De bestaande bezetting wordt verder aangevuld met medewerkers uit de regio.

Reageer op dit artikel