nieuws

G. Snel ontvangt subsidie voor ritplanning

Logistieke dienstverlening

G. Snel ontvangt subsidie voor ritplanning
Subsidie mogelijk voor ritplanning

Logistiek dienstverlener G. Snel uit Woerden ontving een subsidie voor de investering in een ritplanningsoplossing. Omdat G. Snel de besparing in kilometers en brandstof na de implementatie goed kon verwoorden, ontving het bedrijf een paar procent van het investeringsbedrag terug.

G. Snel staat op het punt om live te gaan met Ortec Transport & Distribution (Ortec TD), een multi-user rit- routeplanningssysteem. Tegelijkertijd zijn er boordcomputers van Punch in 85 trucks gemonteerd.

 

Haags subsidiepotje

De logistiek dienstverlener nam Virente Consulting in de arm om zo via Senter Novem in aanmerking te komen voor subsidie uit een Haags potje. Virente en G. Snel schreven hiertoe samen een plan over de investering en de revenuen ervan. Het aantonen dat er na de uitrol van Ortec TD minder kilometers worden met dito brandstof, gaf recht op een paar procent subsidie op het investeringsbedrag.

 

Wilt u weten hoe de implementatie van Ortec TD verder is verlopen? In het maartnummer van Logistiek (verschijndatum 16 maart) staat een reportage over de samenwerking tussen Ortec en G. Snel.

 

Ontvangt u het blad Logistiek nog niet, klik dan hier.

Reageer op dit artikel