nieuws

Eerste huurders betrekken bedrijfsverzamelgebouw in Venlo

Logistieke dienstverlening

Eerste huurders betrekken bedrijfsverzamelgebouw in Venlo
Fresh Park Venlo CLC

Fresh Park Venlo heeft een nieuw bedrijfsverzamelgebouw in gebruik genomen. Logistiek dienstverlener DailyFresh Logistics gaat daar in het Convienence Logistiek Center vier units huren. Een vijfde unit is verhuurd aan logistiek dienstverlener Derix Logistics.

DailyFresh Logistics kiest bewust voor een eigen locatie, om optimaal haar functie als neutraal logistiek dienstverlener te kunnen uitvoeren. Met het bedrijfsverzamelgebouw wordt gemikt op de sterk toenemende vraag naar flexibiliteit bij geconditioneerde cross-dock en opslagruimtes voor groenten en fruit maar ook vlees, vis en zuivel.

 

Flexibel 

De mogelijkheid tot flexibel huren en het koppelen van units biedt ondernemers in vers de mogelijkheid snel en met een beperkt risico in te spelen op kansen in de markt. De locatie Venlo past uitstekend in de verdere uitbouw van het Europees logistiek (vers) netwerk. Naast het feit deze units HACCP/BRC waardig zijn, maken beide dienstverleners binnen de afspraken gebruik van de flexibiliteit in ruimte en huurperiode.

 

Geconditioneerd

Het nieuwe gebouw telt in totaal acht geconditioneerde units, elk 600 vierkante meter groot met 3 docks en rolpoort. Inclusief de bijbehorende kantoren (ca. 35 m2 per unit) meet het totale gebouw daarmee ruim 5.000 m2. De temperatuur kan per unit worden ingesteld tussen 2 en 15 graden Celcius.

Reageer op dit artikel