fotoreportage

Bekendmaking Top 100 LDV: de aftermovie [VIDEO]

Logistieke dienstverlening 655

De bekendmaking van de Top 100 Logistiek Dienstverleners 2019 vond dit jaar voor het eerst in een feestelijke setting plaats. Woensdagavond 19 juni kwamen 40 logistiek dienstverleners uit de lijst bij elkaar om de onthulling van de lijst live mee te maken. Bekijk de beelden die wij hiervan maakten.

Bekendmaking Top 100 LDV: de aftermovie [VIDEO]

Tijdens het VIP-diner gehouden in Mereveld in Utrecht kregen de gasten niet alleen als eerste de Top 100 lijst van 2019 te zien, ook werd aan deze groep als eerste de onderzoeksresultaten van het jaarlijkse marktonderzoek gedeeld waaraan 120 bedrijven meededen.

De lijst

Waar zal mijn bedrijf dit jaar staan in de lijst? Deze vraag zoemde de hele avond rond bij de gasten van het VIP-diner. Aan het eind van de avond werd dat duidelijk bij de onthulling van de poster. DHL prijkt op nummer 1 en mocht het eerste exemplaar in ontvangst nemen.

Bekijk hier de aftermovie

 

Liever foto’s bekijken van deze feestelijke avond? Dat kan hier.

 

Download whitepaper + poster

Lees meer over de Top 100 Logistiek Dienstverleners 2019 in de whitepaper met daarin:

  • Alles over de totstandkoming van de jaarlijkse lijst
  • De analyse van de belangrijkste veranderingen
  • Een infographic van de resultaten van het marktonderzoek
  • De Top 25 uitgelicht: Waarom zijn deze 25 bedrijven de grootste?
  • Als bijlage de online download van de poster met de mogelijkheid om een papieren exemplaar aan te vragen

Reageer op dit artikel