artikel

Dynalogic stuurt koeriers succesvol aan (video)

Logistieke dienstverlening 3132

Dynalogic stuurt koeriers succesvol aan (video)

“We zijn een logistiek dienstverlener die zich richt op personalized logistics, wij gaan verder dan het afleveren van pakketten”, zegt Philip Bleijlevens van Dynalogic. Dit specifieke werk vergt meer van de koerier dan gemiddeld. Bleijlevens vertelt in de onderstaande video hoe ze hun koeriers succesvol aansturen.

(Artikel is aangeleverd door Panasonic)

De kracht van Dynalogic – zendingen met een toegevoegde waarde – vormt tegelijkertijd een valkuil. De logistieke dienstverlener heeft honderden afleverprocedures gedefinieerd om aan alle wensen te kunnen voldoen zoals de leeftijd checken bij een alcohol-pakket of de voorwaarden bij de installatie van een wasmachine. Koeriers moeten dus exact weten wanneer ze wel of niet moeten scannen, wanneer ze een product moeten installeren of wanneer ze om een legitimatiebewijs moeten vragen. Een vergissing is snel gemaakt, wat voor Dynalogic reden was om de koeriers uit te rusten met nieuwe hardware.

Meer ondersteuning

“Alle koeriers worden uitgebreid opgeleid, maar desondanks hadden we behoefte aan meer ondersteuning onderweg. Die hebben we nu gevonden in de vorm van een nieuwe Toughpad”, verklaart Bleijlevens.

Beluister zijn ervaringen en die van koerier Fabian in de video:

Bleijlevens: ““We hebben zelf een softwaresysteem voor aansturing van de koeriers ontwikkeld. Dat is realtime gekoppeld met ons eigen transport management systeem en met onze portal voor opdrachtgevers en ontvangers. Hiermee kunnen we voor elk type zending een aparte procedure inrichten en vertalen in instructies voor de koeriers.”

Lees meer in dit uitgebreide artikel: Dynalogic vergroot toegevoegde waarde aan de deur met Panasonic Toughpad.

Voor meer info: www.toughbook.nl

Reageer op dit artikel