artikel

Logistiek Magazine, juni 2014

Logistieke dienstverlening

Logistiek Magazine, juni 2014

In Logistiek Magazine van juni alles over de logistieke hotspots, de vakbeurs CeMAT en een apart katern over Voorraadbeheer.

Lees in dit nummer van Logistiek Magazine:

16 Hotspots

Regio Venlo-Venray is weer de logistieke hotspot van het jaar en wil nu furore maken als Europese logistieke topregio. Tilburg-Waalwijk stoot West-Brabant van de tweede positie

31 Voorraadbeheer

Wie is verantwoordelijk voor de voorraad? Dat ligt niet altijd even scherp bij voorraadhoudende bedrijven. Soms zou sales er op afgerekend moeten worden, soms inkoop. Of is het toch een financieel directeur die werkkapitaal vrij wil maken voor nieuwe investeringen? In deze Logistiek uitgebreid aandacht in een apart katern voor dit onderwerp, mede met het oog op de Nationale Voorraaddag. Verder ook een interview met de CFO van Manutan en een achtergrondverhaal over ERP en voorraadbeheer.

45 CeMAT

53.000 bezoekers telde de beurs CeMAT dit jaar. Vier systeemleveranciers geven hun visie op trends, de markt en hun positie daarin. Verder een verslag van de IFOY (heftruck van het jaar) en vier pagina’s noviteiten en doorontwikkelingen.

Lees meer over onze nieuwe mogelijkheden voor een (digitaal) abonnement op Logistiek Magazine!

Klik voor de complete inhoudsopgave op onderstaand pdf:

Reageer op dit artikel