artikel

Over de rangordelijst, alle ins en outs

Logistieke dienstverlening

Over de rangordelijst, alle ins en outs
Over de rangordelijst, alle ins en outs

Jaarlijks publiceert vakblad Logistiek de poster van de Top 50 en een online overzicht van alle logistiek dienstverleners. Een overzicht gebaseerd op de gegevens uit het leveranciersoverzicht op deze website aangevuld met gegevens uit het ledenbestand van NDL/HIDC.

Op 13 april 2012 verschijnt voor de tiende keer het overzicht op posterformaat.

 

Wat bepaalt de rangorde?

De Top 50 is gerangschikt naar het aantal werknemers in Nederland. Daarnaast zijn in het overzicht per bedrijf gegevens over omzet, aantal trekkende eenheden, aantal vestigingen en vierkante meters oppervlak opgenomen. Tevens treft u een korte schets aan van het type distributienetwerk en de kernactiviteiten/specialismen waar de bedrijven over beschikken.

 

Waar komen de gegevens vandaan?

Bedrijven die (gratis) in ons leveranciersoverzicht staan, kunnen zelf hun gegevens online actueel houden met behulp van inloggegevens.
Het is dus erg belangrijk dat deze bedrijfsgegevens up-to-date zijn.  Bent u logistiek dienstverlener, dan is het belangrijk dat u uw gegevens checkt. Het invoeren van volledige en juiste gegevens verhoogt de vindbaarheid van uw bedrijf.

 

Waarom is het belangrijk dat uw gegevens actueel zijn?

Naast de poster is er een selectietool op Logistiek.nl die het voor onze bezoekers gemakkelijk maakt een passende logistiek dienstverlener te vinden. Deze tool is direct gekoppeld aan het leveranciersoverzicht.

 

De lijst kan worden gesorteerd op aantal medewerkers of op omzet in Europa. Met een selectietool is het eenvoudig om een eerste keuze te maken uit het aanbod van bedrijven. Deze tool maakt het nog interessanter om opgenomen te worden in de totale lijst, omdat potentiële klanten nu in één oogopslag kunnen zien over welke expertise de diverse met behulp van de tool geselecteerde logistieke dienstverleners beschikken. 

U staat er nog niet in?

Ga naar het leveranciersoverzicht en klik rechts op ‘aanmelden als leverancier’

 

Heeft u vragen?

– Heeft u de mailing gemist;
– U staat nog niet in het overzicht maar wilt wel een gratis plaatsing;

– Uw inloggegevens werken niet?

 

Voor alle vragen kunt u contact opnemen met mailings.logistiek@reedbusiness.nl

 

Poster verschijnt bij Logistiek Magazine 

De poster met daarop de Top 50 logistiek dienstverleners, wordt bijgesloten als bijlage bij Logistiek Magazine van april 2012. Nieuwsbriefabonnees kunnen de poster ook gratis aanvragen vanaf maandag 16 april. Blijf op de hoogte via de gratis logistieke nieuwsbrief!   

 


Voor informatie over een blokje op de poster of advertentiemogelijkheden in de Special dat samen met de poster verschijnt, kunt u contact opnemen met sales: Logistieksales@reedbusiness.nl 

 

Reageer op dit artikel