artikel

Wie zijn in Nederland actief als logistiek dienstverlener? Welk netwerk bieden ze aan, welke referenties kunnen ze overleggen? Wat is hun specialisatie? In het jaarlijks overzicht van logistiek dienstverleners worden die vragen beantwoord. Update op tijd uw gegevens! Ook nieuwe namen zijn altijd van harte welkom.

De lijst met logistiek dienstverleners wordt ieder jaar door Logistiek Magazine gepubliceerd. Hierin wordt nauw samengewerkt met Kees Verweij van Buck Consultants, die de lijst nader analyseert. Logistiek Magazine publiceert in april een poster met de vijftig grootste logistiek dienstverleners in Nederland.

 

Uniek marktoverzicht 
Het totale overzicht is primair bedoeld voor potentiële opdrachtgevers. Zij kunnen uit de lijst selecties samenstellen van bedrijven die in aanmerking komen voor een tender. Daar wordt steeds meer gebruik van gemaakt. Daarnaast biedt de lijst ook een uniek marktoverzicht, waarin bedrijven ten opzichte van elkaar worden gepositioneerd.
  
Hoe komt u in dit overzicht te staan?
Wij sturen jaarlijks een mailing met de vraag om uw gegevens te updaten. U kunt hier checken of uw bedrijf staat vermeld in deze lijst. Staat u niet vermeld of wilt u de gegevens wijzigen? Kijk dan hier voor meer informatie. 

 

Reageer op dit artikel