artikel

Wat is Logistiek Insight?

Logistieke dienstverlening

Wat is Logistiek Insight?

Hoe doen andere logistieke bedrijven het? Onder de naam Logistiek Insight organiseren NDL, Logistiek Magazine en Tempo-Team al jaren zeer succesvolle bedrijfsbezoeken aan logistieke centra voor logistiek professionals.

 

In de logistiek draait het vooral om mensen, meer dan om concepten, middelen en technologie. Een logistiek manager is dagelijks bezig met motiveren, productiviteit, veiligheid en ergonomie, ziekteverzuim en het inhuren van flexibele arbeidskrachten.
Hoe doen anderen dat? Tijdens de bedrijfsbezoeken van Logistiek Insight krijgt u, als logistiek manager, de kans om dat met eigen ogen te zien.
Gratis deelname
Een middag Logistiek insight bestaat veelal uit een presentatie, rondleiding en een discussie. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, het is louter bestemd voor logistiek managers en deelname is gratis.Verslagen en foto’s van vooorgaande Logistiek Insights kunt u hier bekijken op de overzichtspagina.
In onze gratis logistieke nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de eerstvolgende Logistiek Insight.
Reageer op dit artikel