artikel

Simon Loos gaat los

Logistieke dienstverlening

Simon Loos gaat los
Angelique Loos

Logistiek directeur Angelique Loos vormt samen met haar broer Simon Loos Jr. de directie van de gelijknamige logistieke onderneming. Het hoofdkantoor is in Wognum gevestigd. Zij zwaait dagelijks de scepter over het nieuwe distributiecentrum op industrieterrein Medel in Tiel.

Het betreft hier een samenvatting van de reportage in het Magazine Logistiek nummer 1 van 2010 met veel aanvullende foto’s.

Angelique Loos gelooft in het aangaan van samenwerkingsverbanden met haar opdrachtgevers, waarbij niet de te leveren diensten staan centraal, maar de oplossing van de wens of uitdaging van de klant. Zoals zij het zelf zegt: "Wij ontzorgen de logistiek." We richten ons hierbij op innovatieve IT-oplossingen, betere verantwoordingsmodellen in de vorm van onder andere real time (management)rapportages en het verbeteren van de beschikbaarheid van relevante informatie".

 

Toen en nu 

Simon Loos, werd opgericht in 1938. Sinds 1960 rijden zij voor ’s lands grootste kruidenier en naast winkeldistributie onderscheiden zij nog Beneluxtransport, drankenlogistiek, bulktransport en containertransport. "De synergie met de twee andere takken van logistieke sport – Warehousing en VAL – maakt ons tot een veelzijdige partner. Met 22 vestigingen in Nederland, 365 trekkende en 540 getrokken eenheden, meer dan 85.000 m2 Warehouse, 14.000 m2 VAL-vloer en ruim 820 medewerkers leveren wij flexibele logistieke dienstverlening, waarbij betrouwbaarheid, servicegerichtheid en innovatie hoog in het vaandel staan. De prijzen blijven aantrekkelijk door continu te kijken waar zaken efficiënter kunnen en te investeren in nieuwe logistieke oplossingen".

 

Reageer op dit artikel