artikel

EDCR kiest voor compacte hoogte

Logistieke dienstverlening

EDCR kiest  voor compacte hoogte
EDCR

Projectgegevens Bedrijfsnaam: European Distribution Centre Roosendaal (EDCR)   Leverancier/dienstverlener: Jungheinrich Nederland Plaats: Roosendaal   Branche: logistiek & transport   Bedrijfsgrootte: Bedrijfstype: Logistiek   Datum ingebruikname: Productnaam: Jungheinrich ETV 425   European Distribution Centre Roosendaal (EDCR) gaat in haar nieuwe opslaghallen de hoogte in. Om flexibel te kunnen blijven, koos het bedrijf voor de reachtruck. Hiermee […]

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: European Distribution Centre Roosendaal (EDCR)   Leverancier/dienstverlener: Jungheinrich Nederland
Plaats: Roosendaal  
Branche: logistiek & transport   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype: Logistiek   Datum ingebruikname:
Productnaam: Jungheinrich ETV 425  

European Distribution Centre Roosendaal (EDCR) gaat in haar nieuwe opslaghallen de hoogte in. Om flexibel te kunnen blijven, koos het bedrijf voor de reachtruck. Hiermee worden tot 12 meter hoogte de lasten weggezet. Om het rendement te verhogen, stapelt EDCR haar pallets dubbeldiep. Op 2.000 vierkante meter vloeroppervlakte zet de logistiek dienstverlener 4.450 pallets weg. Hart van de operatie komt voor rekening van de nieuwe Jungheinrich ETV 425 en de bijbehorende stellingen. De 2,5 tonner biedt ruim voldoende restdraagvermogen voor zijn taak. Diverse handige items ondersteunen de chauffeur en zorgen voor meer bedieningsgemak.
 

Bedrijf: EDCR in Roosendaal

Toepassing: logistiek dienstverlener

Type truck: reachtruck

Leverancier nieuwe truck: Jungheinrich uit Alphen aan den Rijn

Totale vloot: 8

Overige merken: Hyster

     

Chauffeur Pierre Kerstens voelt zich helemaal thuis op de nieuwe reachtruck.
Dankzij de iets langere liggers en het plaatsen van vlonders op grotere hoogtes, is het niet al te lastig om op 12 meter hoogte te werken.

Reageer op dit artikel