artikel

O’Neill schakelt DHL Exel Supply Chain in

Logistieke dienstverlening

O’Neill schakelt DHL Exel Supply Chain in
O'Neill

Projectgegevens Bedrijfsnaam: O’Neill   Leverancier/dienstverlener: DHL Supply Chain Plaats:   Branche:   Bedrijfsgrootte: Bedrijfstype: Productie   Datum ingebruikname: 01-02-2007 Productnaam:   O’Neill gaat zijn distributie in Europa uitbesteden aan DHL Exel Supply Chain. Het kledingmerk en de logistiek dienstverlener hebben een contract met een looptijd van zeven jaar getekend. In februari 2007 gaat het contract […]

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: O’Neill   Leverancier/dienstverlener: DHL Supply Chain
Plaats:  
Branche:   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype: Productie   Datum ingebruikname: 01-02-2007
Productnaam:  

O’Neill gaat zijn distributie in Europa uitbesteden aan DHL Exel Supply Chain. Het kledingmerk en de logistiek dienstverlener hebben een contract met een looptijd van zeven jaar getekend. In februari 2007 gaat het contract van start.

DHL wordt verantwoordelijk voor de operatie in het dc in het Belgische Willebroek. Dat is inclusief alle inbound transporten van leveranciers naar het dc, de crossdock-activiteiten in het dc en de distributie vanuit het dc. Vanuit Willebroek wordt de surf-, wintersport- en vrijetijdskleding van O’Neill gedistribueerd naar verkooppunten in Nederland, België en Frankrijk.

 

Transparantie in de keten

Een belangrijke reden om voor DHL te kiezen is de aanwezigheid van de logistiek dienstverlener in het Verre Oosten. Daar wordt veel kleding van O’Neill geproduceerd. DHL gaat het LNOS-trackingsysteem gebruiken om de transparantie in de keten te vergroten en het voorraadbeheer te verbeteren.

 

Lees ook: Ontevreden Würth snel terug naar DHL (oktober 2006)

Reageer op dit artikel