artikel

Nabuurs optimaliseert transportnetwerk met Ortec

Logistieke dienstverlening

Nabuurs optimaliseert transportnetwerk met Ortec
Nabuurs optimaliseert transportnetwerk

Projectgegevens Bedrijfsnaam: Nabuurs   Leverancier/dienstverlener: Ortec Plaats: Haps   Branche: logistiek & transport   Bedrijfsgrootte: middelgroot: 100 – 399 werknemers Bedrijfstype: Logistiek   Datum ingebruikname: 01-04-2007 Productnaam: Ortec Transport & Distribution   Logistiek dienstverlener Nabuurs implementeert het programma Ortec Transport & Distribution. Nabuurs wil met de oplossing het transportnetwerk optimaliseren. In feite wil het meer […]

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: Nabuurs   Leverancier/dienstverlener: Ortec
Plaats: Haps  
Branche: logistiek & transport   Bedrijfsgrootte: middelgroot: 100 – 399 werknemers
Bedrijfstype: Logistiek   Datum ingebruikname: 01-04-2007
Productnaam: Ortec Transport & Distribution  

Logistiek dienstverlener Nabuurs implementeert het programma Ortec Transport & Distribution. Nabuurs wil met de oplossing het transportnetwerk optimaliseren. In feite wil het meer werk verzetten met hetzelfde aantal planners, en daarnaast minder vrachtauto’s inzetten die gezamenlijk minder kilometers rijden.

De implementatie is op dit moment in volle gang en vanuit Nabuurs is projectleider Marcel Theunissen betrokken bij het project. De logistiek dienstverlener wil met Ortec Transport & Distribution een beter overzicht krijgen op de planning verspreid over alle businessunits.

 

Sneller inzicht in lastige opdrachten

Het optimalisatieprogramma is voorzien van filtermogelijkheden, waardoor er volgens de leverancier van de software sneller inzicht ontstaat in ‘lastige’ opdrachten. Verder kan Nabuurs het administratieproces automatiseren, en dat levert het bedrijf een tijdsbesparing op. Nabuurs heeft vestigingen in vier landen en is actief in vier sectoren: koel, vries, droog en levend.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel