artikel

Bax Global gaat voor Trust een hub runnen in het Chinese Shenzhe

Logistieke dienstverlening

Bax Global gaat voor Trust een hub runnen in het Chinese Shenzhe
Bax Global opent hub in Shenzhen (China)

Projectgegevens Bedrijfsnaam: Bax Global   Leverancier/dienstverlener: 0 Plaats:   Branche:   Bedrijfsgrootte: Bedrijfstype: Logistiek   Datum ingebruikname: 02-01-2007 Productnaam:   Logistiek dienstverlener Bax Global gaat voor Trust International een hub runnen in het Chinese Shenzhen. Bax gaat in de omgeving van Shenzhen ladingen bij verschillende fabrikanten ophalen. In de hub worden de ladingen op transport […]

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: Bax Global   Leverancier/dienstverlener: 0
Plaats:  
Branche:   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype: Logistiek   Datum ingebruikname: 02-01-2007
Productnaam:  

Logistiek dienstverlener Bax Global gaat voor Trust International een hub runnen in het Chinese Shenzhen. Bax gaat in de omgeving van Shenzhen ladingen bij verschillende fabrikanten ophalen. In de hub worden de ladingen op transport per schip en incidenteel per vliegtuig gezet.

Bax Global runt in Moerdijk al langer een hub voor Trust International, een Nederlandse fabrikant van pc’s, iPods en MP3-spelers. Omdat de hub in Moerdijk niet meer voldoende capaciteit heeft, besloot Trust een soortgelijke operatie te openen in China. Daarvandaan wordt het groeiende bestand van wereldwijde klanten beleverd.

 

Samengevoegd

Full container loads (FCL) zullen via de hub in Shenzhen meteen naar Europa worden getransporteerd. Less then container loads (LCL) worden in de hub samengevoegd voor transport naar China, Zuid-Amerika en Europa.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel