artikel

Project ‘Koud’ wint Logimatch Award 2006

Logistieke dienstverlening

Project ‘Koud’ wint Logimatch Award 2006
Logo LogiMatch

Welke logistieke bedrijven werken op een creatieve samen in de logistiek? Op 22 maart 2006 maakte juryvoorzitter Mich van der Harst de winnaar bekend! ‘Koud’ wint Logimatch Award 2006.

Logistiek en Physical Distribution Group (PDG), de belangenvereniging van logistiek dienstverleners hebben samen de Logimatch Award ingesteld. Dit is de bekroning voor die combinatie die het meest vernieuwende, succesvolle en inspirerende logistieke concept in het leven hebben geroepen! Foto’s van de uitreiking.

 

Project ‘Koud’ wint

Vier bedrijven haalden de Logimatch Award 2006 op voor hun project ‘Koud’. Logistiek dienstverlener C. van Heezik en zijn opdrachtgevers Douwe Egberts, Unipro Bakery en Masterfoods bleken uiteindelijk het beste logistieke samenwerkingsproject van het afgelopen jaar te hebben neergezet. Een mooie beloning voor vier jaar noeste arbeid.

De winnaar van vorig jaar hield een toespraak: Gefeliciteerd, en dan?  

  

De kanshebbers

Vijftien kandidaten kwamen in aanmerking voor de Logimatch Award 2006. Lees hier per samenwerkingsverband wat zij hebben gepresteerd. De pdf’s van artikelen die zijn gepubliceerd in de speciale Logimatch-bijlage kunt u op deze pagina ook bekijken.

 

De jury

Vijf prominente personen in de logistiek beoordeelden alle cases op vijf belangrijke criteria. Meer over jury en criteria.   

 

Gratis bijlage

Alle abonnees van het tweewekelijkse nieuwsblad Logistiek ontvingen de unieke gratis bijlage ‘Samenwerken aan creatieve logistiek’. Wilt u ook deze gratis uitgave over logistieke samenwerking? Lees hier meer.  

 

Logimatch 2005

De allereerste Logimatch Award is in 2005 uitgereikt aan het logistieke samenwerkingsverband van ACR Logistics met zijn opdrachtgevers Kimberly-Clark en Lever Fabergé. Een tweegesprek met de winnaar van 2005.

Reageer op dit artikel