artikel

Logistics Labour Survey (LLS) is het grote arbeidsmarktonderzoek in de logistieke sector dat jaarlijks (vanaf 2004) wordt uitgevoerd op initiatief van Tempo-Team in samenwerking met het vakblad LogistiekKrant en Nederland Distributieland (NDL).

LLS toont trends, behoeften en ontwikkelingen op de logistieke arbeidsmarkt in industrie, groothandel en logistieke dienstverlening. Issues als opleiding, arbo en veiligheid komen aan de orde. Het onderzoek is een benchmark voor bedrijven met een logistieke operatie en stelt hen in staat hun personeelsbeleid te vergelijken en aan te passen. Ook geeft het een beeld van de rol en omvang van flexibele arbeid in de logistieke markt.

In de rechter navigatiebalk op deze pagina vindt u meer informatie over deze jaarlijkse onderzoeken.
Het Logistics Labour Survey 2005 is uitgegeven in boekvorm. Op de site van Tempo Team kunt u een exemplaar bestellen.

Wilt u op de hoogte blijven van dit jaarlijkse onderzoek neem dan een abonnement op de gratis wekelijkse logistieke nieuwsbrief. Stuur uw e-mailadres naar: redactie@logistiek.nl.

Reageer op dit artikel