artikel

ACR wint Logimatch 2005

Logistieke dienstverlening

ACR wint Logimatch 2005
Winaars 2005

De allereerste Logimatch Award is uitgereikt aan het logistieke samenwerkingsverband van ACR Logistics met zijn opdrachtgevers Kimberly-Clark en Lever Fabergé. Temidden van ruim honderd vooraanstaande logistiek dienstverleners en hun klanten, kregen de bedrijven deze nieuwe prijs uit handen van juryvoorzitter Mich van der Harst, voorzitter van TLN.

Uit 17 kandidaten kwam project ACR Logistics met zijn opdrachtgevers Kimberly-Clark en Lever Fabergé als beste uit de bus, omdat – naar het oordeel van de jury – dit samenwerkingsverband op deze schaalgrootte vernieuwend is en veel toegevoegde waarde biedt aan alle drie partijen. ACR –voormalig Hays – beheert voor de twee merkfabrikanten een Manufacturers Consolidation Centre (MCC) waar orders worden samengevoegd op een efficiënte manier om te worden afgeleverd met minder transportkosten en op een hoger serviceniveau.

 

De Logimatch Award is een initiatief van PDG (vereniging van logistiek dienstverleners) en LogistiekKrant, bedoeld om samenwerking in de logistieke keten te bevorderen. Een gesprek met de winnaar van 2005 een jaar na dato.

 

De foto’s van de uitreiking tijdens een feestelijk diner in DeFabrique in Utrecht.

Een opvallend ronde-tafel-gesprek (2005) over samenwerken in de logistiek met Jeroen Janssen Lok, Sara Lee/DE, Stef Weijers, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Bart Lammers, EVO, Marcel Michon, Buck Consultants en Jan Besselink, Physical Distribution Group.

De 5 juryleden in 2005:
Juryvoorzitter: drs. Mich van der Harst (voorzitter TLN)
drs. René Buck (directeur Buck Consultants)
prof. dr. Steef van de Velde (Erasmus Universiteit)
Jeroen Janssen Lok (supply chain director Sara Lee / DE)
Heres Stad (hoofdredacteur LogistiekKrant; tegenwoordig Logistiek)

Reageer op dit artikel