nieuws

CB en Krijgsman verkorten keten door samenwerking

Ketensamenwerking 630

De logistiek dienstverleners CB en Krijgsman Public Warehousing uit Tiel starten een samenwerking. Het gaat om vervoer en ‘value added logistics’. Dit moet volgens beide bedrijven zorgen voor een snellere dienstverlening aan klanten.

CB en Krijgsman verkorten keten door samenwerking

Met de samenwerking willen CB en Krijgsman volgens eigen ‘de logistieke keten korter maken’. De samenwerking moet vooral in drukke periodes, zoals rond de feestdagen, veel opleveren stelt Johan Krijgsman, directeur Krijgsman Public Warehousing. “Eigenlijk bundelen we capaciteit. Dat betekent dat we veel flexibeler zijn en pieken gemakkelijker kunnen opvangen. Vooral in het samenstellen van gecompliceerde pakketten en maatwerk op het gebied van value added logistics (VAL) voor de klant zijn we sterk. Ook CB’s klanten kunnen nu rekenen op onze ervaring.”

CB: ‘ketensamenwerking doen we graag’

Op het gebied van vervoer zal Krijgsman, specialist in opslag, handling en distributie van boeken, consumptiegoederen en overige ‘droge’ non-food-artikelen, op zijn beurt gebruik maken van CB. Het gaat vooral om transport tussen de beide bedrijven. Cees Pronk, directeur Operations bij CB, zegt dat hij graag samenwerkt met partijen in de keten. “Op die manier zorgen we ervoor dat onze klanten nog sneller geholpen kunnen worden. Krijgsman en wij sluiten prima bij elkaar aan.”

Reageer op dit artikel